Menu Komunijne I

 

130,00 pln.

Zupa:
Rosół z makaronem

Danie Główne - dwa kawałki mięsa na 1 os.
Rolada wołowa
Udko z kaczki
Kotlet devolay
Udziec z indyka po staropolsku

Dodatki:
Kluski, ziemniaki młode z koperkiem, sos ciemny, sos grzybowy

Surówki:
Modra kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchwi.

Deser:
„Pana Cotta” z malinami i bitą śmietaną
Kawa, herbata - bez ograniczeń
Napoje soki, woda 0,5 litr na 1 os.

Zimna płyta :
Półmisek mięs pieczonych na zimno, półmisek wędlin, półmisek serów, galaretka z kurczaka, sałatka makaronowa, sałatka śledziowa, jajka w sosie tatarskim, marynaty, nowalijki, masło, pieczywo

Kolacja Ciepła - wyporcjowana
Ragut z kurczaka z grzybami w cieście francuskim

Menu Komunijne II

 

150,00 pln.

Zupa:
Rosół z makaronem

Danie Główne - dwa kawałki mięsa na 1 os.
Rolada wołowa
Udko z kaczki
Kotlet devolay
Udziec z indyka po staropolsku
Pieczeń wieprzowa szpikowana słoniną

Dodatki:
Kluski, ziemniaki młode z koperkiem, sos ciemny, sos grzybowy

Surówki:
Modra kapusta, surówka z białej kapusty, surówka z marchwi.

Deser:
„Pana Cotta” z malinami i bitą śmietaną
Kawa, herbata - bez ograniczeń
Napoje soki, woda 1 litr na 1 os.

Zimna płyta :
Półmisek mięs pieczonych na zimno, półmisek wędlin, półmisek serów, galaretka z kurczaka, sałatka makaronowa, sałatka śledziowa, jajka w sosie tatarskim, marynaty, nowalijki, masło, pieczywo

Kolacja Ciepła - wyporcjowana
Pstrąg z frytkami i surówka